Over ons

Ristorante Novecento

Ristorante Novecento

Alfred & LilyIn februari 1993 begonnen wij, Lily en Alfred Godfroy, samen het Italiaanse restaurant in de Gierstraat. In 2000 veranderden we de naam in Ristorante Novecento naar de prachtige film Novecento van Bernardo Bertolucci uit 1976.

Het idee achter de formule, die wij hanteren, is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd zonder dat het te veel moet kosten. Dat is de reden waarom de prijzen laag zijn, de kwaliteit hoog en er in de menukaart een grote keuze is voor zowel de vleesliefhebber, de viseter, de vegetariër en de veganist.

Vegetarischvegan_logoWij hebben het keurmerk “Gastvrij voor Vegetariërs” vanwege de ruime keuze aan vegetarische gerechten. De Italiaanse keuken leent zich daar uitstekend voor. Voor veganisten is het mogelijk om een aantal vegetarische  gerechten zonder kaas te bestellen. U vindt deze gerechten bij het veganteken. Laat het ons weten wanneer u voor deze variant kiest.

We geloven in een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. We maken gebruik van groene energie, ons afval wordt gescheiden en gerecycled en waar mogelijk kopen we biologische of scharrel-producten in. Onze wijnen zijn biologisch, lekker en betaalbaar.

Kortom we vinden het belangrijk om in te spelen op allerlei ontwikkelingen en proberen maatschappelijk ons steentje bij te dragen. Dat maakt voor ons ondernemen plezierig en de moeite waard. Maar onze belangrijkste drijfveer is natuurlijk dat Italiaans eten waanzinnig lekker is.